Årsmøte 2024 med OSI Badminton

Postet av Badminton den 22. Jan 2024

[NOTE: Annual members meeting will be held in Norwegian, but a summary will be provided in English at a later point] 


[Vennligst sjekk ut Facebook-gruppen for arrangement og marker "Deltar" så får vi en oversikt over antall personer som kommer og kan bestille mat og drikke i henhold til dette] 


Styret i OSI Badminton innkaller herved til medlemsmøte i OSI Badminton mandag 29. januar 2024 kl. 17:15-18:45, altså før mandagstrening på Blindern Athletica. Dørene åpnes kl. 17:00.


Medlemsmøte avholdes på UiO sitt campus på Blindern , rom 108 ved Niels Henrik Abels hus (addresse: Moltke Moes Vei 35, 0851 Oslo) (https://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/blindern/bl14/).


Har du noen saker som vil tas opp, så vennligst send det inn til osibad@gmail.com merket med "Årsmøte 2024". Frist for å melde inn saker er 24. januar 2024. Alle saker skal inneholde en begrunnelse og et forslag til vedtak. Ved mangel, vil saken mest sannsynlig bli forkastet.


Saksliste vil bli gjort tilgjengelig for medlemmer 25. januar. På agendaen er det allerede klart at vi både trenger å utvide og få inn nye til styret. Så om du er interessert i følgende ansvarsområder, så gi oss gjerne beskjed i forkant av møtet (om det er på epost (osibad@gmail.com) eller personlig til en i styret). Mer info om rollene vil bli informert om i forkant i møte, samt på møtet.

-    Leder

-    Økonomiansvarlig

-    Sosialansvarlig

-    PR-ansvarlig

-    Rekrutteringsansvarlig

-    Verneombud


NB: For å ha stemmerett må man ha vært medlem i minst én måned, og ha betalt medlemskontingent. Da medlemskontingent for 2024 ikke er sendt ut enda, vil medlemskap fra høst 2023 gjelde.


Ellers blir det servert pizza og drikke :) 


Velkommen til møte!


Hilsen OSI Badminton